пʼятниця, 20 листопада 2015 р.

Три тематичні тижні


З 09.11 по 13.11 у школі паралельно пройшло аж три тематичні тижні : Тиждень початкової школи, Тиждень безпеки дорожнього руху та Тиждень української мови та писемності. Було проведено конкурсні програми та конкурс малюнків між учнями початкової школи, вікторини та змагання на знання правил дорожнього руху та конкурси на визначення кращого знавця української мови. 






Цього ж дня, об 11 годині, учні середньої та старшої школи і вчителі взяли участь в акції Всеукраїнський радіодиктант національної єдності(30 учасників).У п’ятницю, 13 листопада 2015 року було проведено Загальношкільну лінійку, присвячену безпеці дорожнього руху, яку провели педагог-організатор Лозенко П.В. та вчитель основ здоров’я Марченко І.О. Вони нагадали учням зміст пам’ятки пасажира і пішохода та запропонували переглянути відомості про Правила дорожнього руху у вигляді цікавого мультфільму. Також кожному учневі було роздано пам’ятки.



Цього ж дня вчителі української мови та літератури Жукова З.І. та Лозенко П.В. разом з учнями 6, 7, 8 та 11 класів провели виховний захід «Б’ють у крицю літа.. », присвячений 80-річчю від дня народження поета Бориса Олійника. Учні переглянули відеопрезентації про життя і творчість поета, учениця 7 класу Романюха Д., учень 6 класу Рак В. та учениця 11 класу Кузьменко Л. читали вірші Бориса Ілліча, а Рак К., учениця 11 класу акапельно виконала «Пісню про матір». Вчителі прочитали учасникам заходу кілька повчальних поезій Б.Олійника. Загалом свято пройшло у доволі емоційному і зворушливому настрої. Сподіваємось, що учнів зацікавили вірші нашого земляка-ювіляра.






Немає коментарів:

Дописати коментар