пʼятниця, 16 вересня 2016 р.

Спорт, до тебе прагне серце і душа




   10 вересня 2016 року юні спортсмени нашої школи взяли учать у районному заході, присвяченому  Дню спорту, який проходив у селі Потоки. Чудове спортивне свято розпочалося з виконання учасниками Гімну України та феєричного виступу танцювального колективу. Далі були змагання з тенісу, шашок, міні-футболу. Хлопці та дівчата грали з великим задоволенням у футбол, а глядачі з захопленням та пильністю спостерігали за грою підтримуючи своїх фаворитів! У змаганнях з шашок захищати нашу школу їздили Боровенська Тетяна учениця 11 класу та учень 9 класу Робота Володимир, які чудово себе показали! Таня виборола першість у цьму виді змагань.


Тенісисти  Ґава Альона учениця 10 класу та Коханівський Владислав учень 11 класу боролися за 1 місце, показуючи свою майстернісь у грі.
Футбольна команда зіграла матч з «Дружбою» Недогарківської ЗОШ і з рахунком 4-2 вибула із подальших замагань.
На прикінці заходу відбулася весела комедійна естафета, де учасники показували свою спритність у ластах, відрах, мішках тощо. Нашим веселунам не вистачило, нажаль, всього кілька секунд, щоб вибороти перемогу, але глядачі щиро посміялися від душі.
Наші юні спортсмени, не засмучуйтесь! Я впевнена, що  на нас ще чекають безліч перемог!
Хочемо ще раз привітати  Боровенську Тетяну з перемогою у шашковому турнірі і бажаємо подальших перемог. Вітаємо!


1 коментар: