пʼятниця, 23 вересня 2016 р.

Всеукраїнський форум учнівської молоді

   

В середу, 21 вересня, у місті Горішні Плавні на базі СЗОШ № 5 ім. Л.І.Бугаєвської розпочав роботу IX Всеукраїнський форум учнівської молоді “На шляху до Європейського дому”.


За 9 років проведення форум відвідало понад 900 дітей з різних міст України. Цьогорічний форум проходить під гаслом “Збережемо Землю — збережемо рід!” У його роботі беруть участь 20 команд: із Львова і Дніпра, Кривого Рогу і Харкова, Києва і Бердичева, Шостки і Черкас, Полтави і Хорола, Великих Кринок, Кременчука і Горішніх Плавнів.
Серед команд-учасників були і представники нашої школи: Світлана Цема, Карина Обідіон, Юлія Леоненко та педагог-організатор Поліна Вікторівна Лозенко.

    Протягом двох днів роботи форуму діти візяли участь у флеш-мобі “Для щасливого життя людини збережемо Україну”, занятті Школи юного дипломата, вечорі знайомств “Разом!”, патріотичній акції “Єднаймося, браття, навколо багаття!”, еколого-патріотичній грі “Паросток”.
Відразу після відкриття учасники відправились у ДОСЦ «Горизонт», де і провели подальші два дні. 
21 вересня відбулася станційна гра для дітей та дискотека, а закінчився вечір знайомств з танцями біля святкового багаття. Учасників пригощали козацькою кашею та гарячим чаєм. Але вони так завзято витанцьовували, що зовсім не скаржились на холод.
     22 вересня, коли планувалося проведення гри «Паросток», нажаль організаторів дещо підвела погода, але вони зуміли переорієнтуватись і організували гру на території корпусів.


    
На закритті панувала дуже дружня атмосфера. Учасники отримали сертифікати, а також подарунок – фікус Бенжаміна, який посадять у своїх школах.
Море посмішок і веселі пісні супроводжували спалахи фотокамер.
Ми дуже вдячні за запрошення та гарно проведений час!


Карина Обідіон
вихованка гуртка «Шкільна журналістика»

1 коментар: