четвер, 28 вересня 2017 р.

Шукаємо партнерів у Польщі

24-27 серпня 2017 р у Львові проходила зустріч  вчителів з Польщі та України, які бажають налагодити співпрацю шкіл та обмін молоді. На сватку  наша школа направила молодого педагога Геннадія Воскобійника.


             Учасники заходу презентували свої навчальні   заклади та шукали партнерів для своїх шкіл,  щоб надалі проводити обмін молоддю та   ділитися своїм досвідом.                                             Перша половина зустрічі була присвячена представленню своєї школи та знайомству з іншими школами, ознайомленню з відмінностями та спільним в освітніх системах України та Польщі. 




                                                                                                                    
       Друга частина зустрічі передбачала навчання у розробці конкретного проекту співпраці  зі школою з сусідньої країни.                                                                                                                                       

     Щоб запрезентувати свою школу довелось використати заздалегідь приготовлені нами матеріали, які можна було розмістити на окремому місці (частина стола та стіни). Це насамперед різноманітні буклети, фотографії, плакати (інформаційно-презентаційні матеріали) про школу та місцевість, у якій знаходиться школа. 
             Окремо варто зазначити, що зустріч відбулвалась у рамках програми"Перетворення в регіоні" - РІТА, фінансованому Польсько-Американським Фондом Свободи під  адмініструванням Фонду "Освіта для демократії"


Немає коментарів:

Дописати коментар