середа, 21 березня 2018 р.

День щастя


Кожну хвилину, коли ви злитеся на когось, ви втрачаєте 60 секунд щастя, яке ви ніколи не повернете. Вільям Роджерс

Вільям Роджерс


20 березня вже всьоме у всьому світі відзначався Міжнародний День Щастя. Чимало вже є традицій святкування цього свята. Наша школа долучилась до "щасливого дня" вперше.



Чудовим збігом обставин саме цього дня вчителі української мови та літератури вирішили підвести підсумки проведеного напередодні предметного тижня, а тому багатьом учням настрій підняли вручені їм грамоти та символічні подаруночки.
Наприкінці лінійки педагог-організатор школи провела флеш-моб "З днем щастя!", в рамках якого кожен присутній мав можливість написати привітання своїм друзям, вчителям, колегам і всій шкільній родині на імпровізованій листівці. Також всі бажаючі отримали тест "Чи вмію я бути щасливим?", який вони могли пройти.
Учні 5-7 класів підготували іпровізоване пісенне вітання для всіх.
Після заходу листівка зайняла почесне місце на "дереві творчості", де всі бажаючі мали можливість ознайомитись з численними вітаннями і переглянути також ключ до тесту.
Але,мабуть, незалежно від результату тесту, всім було дуже приємно читати теплі вітання з Днем щастя.
Вітаємо читачів нашого блогу з цим святом ще раз!
Сьогодні, коли створюємо цю публікацію теж святковий день. Сьогодні День поезії!
Тож вітаємо всіх поетів з чудовим днем творчості і бажаємо їм натхнення!

Олена Жежук

Що таке щастя ?

Олена Жежук :: Що таке щастя ?
Що таке щастя непросто сказати - Треба для цього в душі розцвітати. Вміти життю усміхнутися щиро Сонцю за обрій сказати: спасибі. Щастя в родині, веселій та дужій, Щастя у друзях, у квіточці в лузі. В маминій усмішці, в успіхах сина, У вмінні прощати і бути потрібним. Щастя у дружніх обіймах за плечі, В слові «люблю», що шепочуть під вечір. В народженні сина чи доньки, як знати. Щастя, що в тебе є батько і мати. Щастя в зернятку, що в хліб проростає. Щастя, як голоду й воєн немає. В тім, що людина завжди має вибір - Бути людиною, а чи створінням. Щастя співає, радіє, сміється. Воно не заздрить і не зазнається, Ділиться з ближнім, людей зігріває, В любові купається й меж їй не знає…

Немає коментарів:

Дописати коментар