четвер, 20 грудня 2018 р.

"Миколай, Миколай, ти до нас завітай!"

З піснями і танцями, віршами і повчальними сценками зустрічали сьогодні учні 1-4 класів Святого Миколая.
Чарівні ведучі Єлизавета та Маргарита розповіли всім про свята грудня, які передують Миколаю, а також  легенду про те як Миколай почав допомагати людям.
Всі діти прийшли на свято з гарним настроєм і і у чудових костюмах. Ангели, Зима, чортенята.... І навіть сам маленький Миколай!



Клоунеси Маргарита та Аня з 9 класу підготували для дітей святкову ігрову програму із загадками та танцями. Але поки діти розважалися, сталася халепа: у Миколая Баба Яга украла подарунки. А щоб їх забрати, дітям треба було чимало завдань виконати і бути активними.


Всі дітлахи радо почали "визволяти" свої подарунки і нарешті Баба Яга зглянулася і, перевіривши як діти гарно знають мультфільми, віддала подарунки!
Це було чудове завершення свята, адже кожен отримав солодкий приз!
Після цього всі діти мали можливість сфотографуватися з Миколаєм.



Також сьогодні волонтерським сектором було організовано і розпочато акцію "Долоньки щастя. Я допомагаю дітям!".



В ході акції волонтери пропонують долучитися до акції і допомогти діткам з дитячого будинку відчути радість свята і різдвяного дива. Всі кошти, які буде зібрано в ході акції, що триватиме до 27 грудня включно, буде використано на придбання подарунків чи необхідних речей  діткам дитячого притулку.
З вітаннями від Миколая команда аніматорів з 9 класу відвідали також ДНЗ "Чебурашка".
Сподіваємось, що сьогодні завдяки нашій активності і небайдужості, святковий настрій, який ми всі разом дарували малечі, протримається ще до закінчення новорічних свят!

Немає коментарів:

Дописати коментар