вівторок, 26 лютого 2019 р.

Янголи пам'яті. Вони загинули за Україну.

20 лютого, вшановуючи Героїв Небесної Сотні, старшокласники віддали шану загиблим за волю України.
Перегляд відеофрагментів дав можливість здійснити уявні подорож у минуле, до героїв Фермопіл - спартанців, героїв битви під Берестечком - запорожців, героїв битви під Крутами - студентів і гімназистів, героїв Революції Гідності - Небесну Сотню, героїв війни на сході України проти російської агресії.
 Затамувавши подих, школярі слухали своїх старших наставників - учителів історії  Лідію Василівну і Оксану Юріївну та учителя курсу "Захист Вітчизни" Станіслава Михайловича.
 Пам'ять про полеглих героїв вшанували Хвилиною Мовчання.
По закінченню уроку-реквієму склали список охочих переглянути фільм "Крути.1918", що саме вийшов у прокат. Поїздка до кінозалу відбулась наступного тижня.

Понад 20 школярів із своїми наставниками побували у кременчуцькому ТРЦ "Галактика", де цими днями відбувається показ стрічки про події понад сторічної давнини. Разом з героями фільму юні глядачі переживали трагічні події, що розгортались на маленькій богом забутій станції. Дитячі серця стискались від болю втрати, коли на їніх очах гинули їхні однолітки. Гинули з думкою про своїх найближчих людей, з іменем України на устах. заради кожного з нас. 

Немає коментарів:

Дописати коментар