вівторок, 4 червня 2019 р.

Кампанія "Уважні батьки"

Шановні колеги, батьки, учні! 

Всеукраїнська благодійна організація «Український фонд «Благополуччя дітей» у квітні-серпні 2019 року проводить інформаційно-просвітницьку кампанію «Уважні батьки».
Метою заходу є інформування батьків про основи безпечного Інтернету для дітей.

Уважне батьківство

Близькі та довірливі взаємини з батьками чи тими, хто їх замінює, – це один із надважливих чинників, який захищає молодих людей від ризикованих ситуацій.
Уважні батьки – це ті, хто цікавиться досвідом і точкою зору дитини, її почуттями, мріями, ідеями, тим, як вона розуміє світ.
Уважні батьки спостерігають за дитиною, намагаються зрозуміти її потреби та причини поведінки. Вони не концентруються тільки на вихованні, адже велике значення для них має формування емоційного порозуміння з дитиною, яке базується на повазі та довірі.
Такі стосунки найкраще будувати з дитиною від самого початку, але ніколи не пізно взятися їх розвивати.

 ДЕ ШУКАТИ ДОПОМОГИ?


  • 116 111 (з мобільного)
    0 800 500 225 (зі стаціонарного телефону)
    Це безкоштовна анонімна телефонна допомога для дітей та молоді. Вона створена в інтересах дітей, які потребують підтримки, опіки та захисту. Забезпечує усім, хто телефонує, можливість поговорити про важливі для них справи та поспілкуватися в складних ситуаціях.
    Батьки, вчителі та вихователі, зателефонувавши на «гарячу» лінію, мають змогу отримати індивідуальну консультацію щодо порушень прав дітей.
    *Телефони обслуговує ГО «Ла Страда – Україна»

У межах кампанії у просвітницькій роботі з батьками та профілактичній роботі з дітьми можуть бути безкоштовно використані короткометражний фільм, матеріали веб-сторінки та сценарії занять, які розміщені за посиланням childfund.org.ua/diialnist/kampaniia-uvazhni-batky.інформація - за тел.: (044) 537-20-16, e-mail: maliyenko@ccf.kiev.ua (Юлія Малієнко).

Немає коментарів:

Дописати коментар