четвер, 15 жовтня 2020 р.

Живи вільно!



160 тисяч українців* постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Кожен 4-й постраждалий у світі - дитина**.

Саме тому громадська спілка «А21 Україна», разом з Міністерством освіти і науки України ініціювали проведення Всеукраїнського уроку «Живи вільно!», а також розробили методичний посібник для вчителів та дітей, щоб припинити поширення сучасного рабства в Україні та в усьому світі.

Учні 8 класу. Класний керівник - Савута Ж.В.

Запобігти злочинам торгівлі людьми можна, якщо проводити просвітницьку діяльність серед дітей, які ще навчаються у школах.

Пам’ятаймо, що свобода та недоторканість кожної особи — це наше надбання!

Учні 6 класу. Класний керівник Карімова У.В.

19 жовтня — першим уроком відбудеться виховна година на тему :" Європейський день боротьби з торгівлею людьми!",  на якому  дітям розкажуть про торгівлю людьми та пов’язану з цим явищем небезпеку.

               Проведенням уроку-флешмобу «Живи вільно!» педагоги та учні зможуть долучитися до протидії                торгівлі людьми в Україні ти  припинити поширення сучасного рабства в Україні та в усьому світі.

Розказати дітям про торгівлю людьми у школі — застерегти їх від величезної небезпеки! Статистика стверджує, що 80% українців, які постраждали від торгівлі людьми, не мають вищої освіти. Це означає, що просвітницьку діяльність потрібно розпочинати серед молодих людей та дітей, які ще навчаються в школах.



Немає коментарів:

Дописати коментар