понеділок, 20 березня 2017 р.

Підсумки тижня зарубіжної літератури та російської мови

Протягом 13.03-17.03 у нашій школі пройшов тиждень зарубіжної літератури та російської мови, участь у заходах взяли учні 1-11 класів.
Учні початкової школи відправилися в подорож Країною Казок, а також представили свої малюнки на виставці "Казкові Герої".

Гра "Щасливий випадок" у 8 класі

Ксест "У пошуках скарбів", команда 11 класу "Україночки" на одній зі станцій
"Брейн-ринг" між учнями 5-11 класів

Загадковий "Чорний ящик"

Журі конкурсу
Учні 5-11 класів мали можливість взяти участь у наступних конкурсах: "Веселий ярмарок" (10 клас), "Щасливий випадок"(6,7,8,10 клас), "Брейн-ринг"(учні 5-11 класів), інтелектуальна гра "Зоряний час", квест " У пошуках скарбів"(учні 5,9,11 класів),  "Поетичний конкурс"(всі бажаючі учні), "Конкурс на кращого знавця Гаррі Поттера" (учні 9 та 11 класів).
Також учні школи долучилися до оформлення стенду-виставки " Японія", оскільки 2017 рік оголошено роком Японії в Україні. Учні 6-10 класів випустили стінівки, присвячені культурі, мистецтву та літературі цієї країни. А учень 6 класу Олешко Сергій навіть написав кілька хайку.


Цікавинкою тижня було жартівливе опитування "Який ти казковий персонаж?" З результатами якого можна було ознайомитися, переглянувши діаграми і ілюстрації.

Отже,як бачимо, тиждень пройшов плідно і цкаво, а тому всі активні учасники отримали грамоти й подяки.



Чудово співпало й те, що надійшли результати і дипломи учасників І Міжнародної гри зі світової літератури "Sunflower", а тому вони теж були нагороджені.
 Дякуємо вчителям зарубіжної літератури Савуті Ж.В. та Гальченко М.О. за чудові розваги і конкурси.
"ШЖ" ("ШВ")
Зайцева Катерина, Демчук Артем, Волошин Вікторія
фото Юлія Леоненко та П.В,Нехайчук

Немає коментарів:

Дописати коментар