неділя, 1 вересня 2024 р.

Навчати та навчатися


 Педагоги ліцею повсякчас прагнуть до підвищення своєї фахової майстерності. У цьому їм допомагають фахівці Полтавської академії неперервної освіти та консультанти Кременчуцького центру професійного розвитку педагогів. 

З їхньою допомогою педагоги успішно опановують найновіші засоби та інструменти заради їх подальшого використання та впровадження у освітній процес. 

Ресурс «Canva для навчання» дає змогу створювати цікаві уроки та проводити заняття в класі чи онлайн. Вчителі дізнались, як отримати доступ до тисяч шаблонів для будь-якого предмета, класу чи теми, швидко та ефективно розробити власну презентацію, інфографіку, ментальну карту, комікси, робочі аркуші та безліч інших захоплюючих активностей, без яких неможливо уявити сучасний освітній процес.

Інтерактивна вправа "Якбитологія", додаток Google Об'єктив, бот UDream у Телеграм не лише стануть родзинками у педагогічній діяльності творчих колег та їх талановитих вихованців, вони, поза сумнівом, стануть гарантією високої результативності спільної праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар